Ordinacija
Physiomed+

 

Ordinacija
Physiomed+

 

PROCEDURE

Antiejdžing

Sa željom da obuhvatimo i integrišemo nekoliko oblasti medicine i inovativne metode očuvanja zdravlja i lepote u jednu svrhu, a to je - briga o pacijentu, u ordinaciji Physiomed plus obavljamo kompletan antiejdžing program koji vodi doktorka Sanja Prodanović.


Saznajte više

Ginekologija

U našoj ordinaciji damama možemo pomoći da reše problem nevoljnog mokrenja, a specijalizovani smo i za ginekološku proceduru podmlađivanja vagine. Ginekološke konsultacije i intervencije obavlja doktor Nikola Potparević, a odlično se u ovim tretmanima pokazala primena K-Laser Blue Derma.


Saznajte više

Fizijatrija

U ordinaciji Physiomed plus možete obaviti konsultacije sa fizijatrom i dobiti adekvatan fizioterpeutski tretman. Naš pristup je individualni, u potpunosti prilagođen svakom pacijentu. Naš iskusni tim stručnjaka će doći do najboljeg rešenja za svakog pacijenta.


Saznajte više

Laserski tretmani i lečenje

K-Laser Blue Derma procedure sprovodimo u oblasti antiejdžinga, terapijskim dermatološkim intervencijama, dermathirurgiji i vaskularnoj hirurgiji. Tretmani su potpuno usklađeni sa zdravstvenim stanjem i starošću naših klijenata, te su konsultacije sastavni deo svih tretmana.


Saznajte više

Katarina Ivanović

Magistar farmacije

Pokretačka snaga našeg tima je magistar farmacije Katarina Ivanović, čije je veliko iskustvo u radu sa naprednim tehnologijama u oblasti medicine i farmacije doprinelo da se najmoderniji laserski uređaji iz porodice K-Lasera nađu i na našem tržištu.


Saznajte više

Dobro došli u ordinaciju Physiomed plus!

SRB