Ginekologija

U našoj ordinaciji možete obaviti ginekološke konsultacije. Takođe, damama možemo pomoći da reše problem nevoljnog mokrenja, a specijalizovani smo i za ginekološku proceduru podmlađivanja vagine. U ovim tretmanima primena K-Laser Blue Derma daje odlične rezultate.

 

Ginekologija

U našoj ordinaciji damama možemo pomoći da reše problem nevoljnog mokrenja, a specijalizovani smo i za ginekološku proceduru podmlađivanja vagine. Ovi tretmani obavljaju se K-Laser Blue Dermom.

 

PROCEDURE

Rejuvenacija vagine

Do opuštanja zidova vagine dolazi vremenom, a posebno nakon prirodnog porođaja. Smanjuje se osećaj zadovoljstva tokom intimnih odnosa, a javlja se i rizik od nevoljnog mokrenja pri naporu. Rešenje koje imamo za ovaj problem u ordinaciji Physiomed plus je lasersko zatezanje zidova vagine. To je ginekološka procedura koja podmlađuje kožu u intimnoj regiji. Laserska terapija podmlađivanja vagine je tretman koji fototermičkim efektom, bezbolno i efikasno, stimulišući obnavljanje kolagena vraća vaginu u ranije dimenzije i sve to za 15 minuta tretmana.

Lečenje urinarne inkontinencije kod žena

Urinarna inkontinencija ili nevoljno mokrenje kod žena je sve češći medicinski problem koji značajno utiče na kvalitet života. Najčešće pogađa žene koje su imale više prirodnih porođaja kao i žene starije od 60 godina. Lasersko lečenje nevoljnog mokrenja, koje izvodimo u našoj ordnicaiji, predstavlja jedan od pristupa ovom problemu. K-Laser Blue Derma deluje na vaginalnu sluzokožu, regeneriše je i podmlađuje. Zidovi vagine postaju elastičniji i pružaju bolju fiksaciju mokraćnog kanala, čime se sprečava nevoljno mokrenje.


Saznajte više

 
Ginekološki konsultativni pregledi se mogu zakazati po potrebi.

Dosadašnje lečenje stres inkontinencije i podmlađivanje vagine upotrebom K-Laser Blue Derme dalo je stoprocentne rezultate.

 
SRB