Antiejdžing

Sa željom da obuhvatimo i integrišemo nekoliko oblasti medicine i inovativne metode očuvanja zdravlja i lepote u jednu svrhu, a to je - briga o pacijentu – u ordinaciji Physiomed plus obavljamo kompletan antiejdžing program.

 

Antiejdžing

Sa željom da obuhvatimo i integrišemo nekoliko oblasti medicine i inovativne metode očuvanja zdravlja i lepote u jednu svrhu, a to je - briga o pacijentu – u ordinaciji Physiomed plus obavljamo kompletan antiejdžing program.

 

PROCEDURE

Hijaluronski fileri

Korišćenjem hijaluronskih filera vrhunskog kvaliteta kakvim raspolažemo u našoj ordinaciji, redukujemo znakove starenja i vraćamo licu mladalački izgled.

Stručno injektovanim filerima postižemo odlične rezultate:

  • Smanjujemo i uklanjamo bore
  • Definišemo konture lica
  • Vraćamo volumen obrazima i jagodicama
  • Povećavamo volumen usana;

Botoks

Ova popularna procedura je najefikasnija metoda uklanjanja bora, korekcije nedostataka na licu, kao i prevencije dubokih bora. Botoks je odličan način za podmlađivanje ako ga aplikuje stručan i iskusan lekar sa kvalitetnim preparatima koje koristimo u ordinaciji Physiomed plus.

Mezoterapija lica i tela iglicama

Mezoterapija lica je savremena procedura za podmlađivanje koja smanjuje bore na licu, hrani kožu, hidrira je i poboljšava protok krvi, poboljšava ten, uklanja podočnjake, a takođe stimuliše stvaranje kolagena u koži. Mezoterapijom tela uklanjanjamo celulit i lokalizujemo masne naslage, uklanjamo strije i ostale znakove starenja kože. Metoda se sprovodi tako što se mikroinjekcijama u srednji sloj kože ubrizgavaju prirodni sastojci u obliku koktela, odnosno vitamini (A, B, C, E i K), minerali, antioksidansi, hijaluronska kiselina i faktori rasta.

Mezoniti

Mezoniti su inovativna metoda podmlađivanja, zatezanja, podizanja kože i potkožnog tkiva. Radi se o biorazgradivim nitima. Ova metoda je prirodan, efikasan nehirurški tretman liftinga lica, kojim se podstiče proizvodnja kolagena, jer ga tokom godina gubimo iz kože.

Laserski tretmani

K-Laser Blue Derma je uređaj sa tri kombinovane talasne dužine koje vrše površinsku i duboku biostimulaciju tkiva. U oblasti antiejdžinga biostimulacijom tkiva dolazi do podmlađivanja kože, smanjivanja nepravilnosti, pa koža postaje meka, glatka i sjajna. Laserskim tretmanom se ne oštećuje, a tkivo se stimuliše i dolazi do sinteze proteina koji kožu čine elastičnom.

Rad K-Lasera se ne zasniva na apsorpciji vode, već na apsorpciji melanina i hemoglobina. Ova karakteristika omogućava mnoge prednosti u terapijskim dermatološkim procedurama.


Saznajte više


Antiejdžing K-Laser Blue Derma procedure

Veoma efikasna antejdžing procedura koju izvodimo u ordinaciji Physiomed plus je i dermatološka procedura moćnim K-Laserom Blue Derma. Radi se o plavom laseru koji kombinuje 3 talasne dužine kako bi postigao najbolji efekat tretmana. Tretmani ovim laserom dovode do bolje cirkulacije krvi, podmlađivanja i zatezanja kože.


Terapijske dermatološke procedure K-Laserom

Pored estetskih procedura K-Laser Blue Derma se koristi u terapijskim dermatološkim intervencijama pri: uklanjanju ožiljka, strija, tretiranju akni, zarastanju rana, ulceroza, lečenju lišajeva, ospe, hiperpigmentacije i svih vrsta mukoziteta, uklanjanja proširenih kapilara, angioma, rosacea.

Sanja Prodanović

Specijalista opšte medicine

Antiejdžing procedure izvodi lekar, iskusni stručnjak u ovoj oblasti dr Sanja Prodanović. Ona prepoznaje potrebe svakog pojedinca i kroz antiejdžing procedure koje se sprovode u ordinaciji Physiomed plus, radi na podmlađivanju i očuvanju kože i tela naših pacijenta.


Saznajte više
SRB