Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Prateći potrebe svojih klijenata za kvalitetnim transportom temperaturno osetljivih lekova i medicinskih sredstava, kao i bioloških uzoraka, NIC Pharmaceutical doo je počeo saradnju sa inostranim proizvođačima i distributerima termorashladnih kutija koje mogu osigurati pouzdan transport na željenoj temperaturi (-20°C, 2-8°C, 15-25°C) u određenom vremenskom periodu.

Pošaljite svoje zahteve (zapremina, temperaturni opseg, vremenski period, količina) i naš tim će izdvojiti najbolju ponudu iz široke palete proizvoda.

-      Pouzdan transport temperaturno osetljivih proizvoda

-      Sve kutije su već testirane u veštački izazvanim vremenskim uslovima, a rezultati su prikazani u validacionim izveštajima koji su dostupni klijentu

-      Možete odabrati tip kutije, rashladnog elementa itd. – za jednokratnu ili višekratnu primenu

-      Mogućnost izrade „custom-made“ rešenja

-      Kutije su lake za rukovanje. Klijent dobija kompletne instrukcije za prekondicioniranje rashladnih elemenata i rukovanje kutijom.

Pored kutija, nudimo i termorashladne kese koje održavaju temperaturu 2-8°C određeni broj sati. Ova solucija je idealna za lance apoteka kojima je bitno da svojim pacijentima obezbede čuvanje termolabilnih proizvoda (vakcine, injekcije, vagitorije... ) i od apoteke do kuće. Kese mogu biti brendirane.