Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

NIC Pharmaceutical uspešno obavlja:

  • Registraciju lekova i medicinskih sredstava
  • Uvoz
  • Nabavku registrovanih lekova i medicinskih sredstava
  • Skladištenje u skladu sa svim zakonskim i podzakonskim aktima
  • Isporuku kupcima u roku od 24h nakon porudžbine

Poslovni procesi NIC Pharmaceutical-a odvijaju se po standardima Dobre distributivne prakse, a od osnivanja je uveden Sistem kvaliteta. Poslovanje je standardizovano u segmentima proizvoda, procesa i usluga sa međunarodnim sertifikatom EN ISO 9001:2015.

NIC Pharmaceutical poseduje veliki i moderan skladišni prostor, opremljen specijalizovanom komorom, a transportna vozila su takođe prilagođena svim specifičnim zahtevima prevoza ove vrste proizvoda.

Visoko obrazovanje zaposlenih, kao i njihova profesionalna etika, obezbeđuju da pravi lek bude na pravom mestu u pravo vreme. Svoju poslovnu misiju  usmeravamo ka poslovnim partnerima, dobavljačima, kupcima, naučnim i zdravstvenim ustanovama, pa do krajnjeg korisnika lekova i drugih proizvoda iz bogatog asortimana kompanije.

Korporativne vrednosti kompanije usmerene su ka neprekidnom unapređenju kvaliteta poslovanja, od stalne edukacije zaposlenih, preko inoviranja opreme i sredstava, do praćenja i primene naučnih saznanja i tehnika u oblasti prometa farmaceutskim proizvodima.

Proizvođači, kupci, kao i brojni drugi saradnici, prepoznaju u nama najboljeg partnera za realizaciju svojih poslovnih planova, što rezultira uspešnim poslovanjem.

Društvena odgovornost NIC Pharmaceutical-a se ogleda kroz kontinuirano praćenje uticaja naših odluka i aktivnosti na društvo i životnu sredinu kroz transparentno i etičko ponašanje. Uzimajući u obzir očekivanja interesnih strana, trudimo se da doprinosimo razvoju i dobrobiti društva.